МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
18 Октомври 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[26 Юли 2017]

С плакет за отлично представяне се завърна танцовият ансамбъл на ОЦКМД от Олщин, Полша


[Още снимки]

Танцовият ансамбъл при Общински център за култура и младежки дейности в Кърджали предизвика истински възторг сред зрителите на 22-рия Международен фолклорен фестивал в град Олщин, Полша. Нашите момичета и момчета събраха овациите на публиката, а тяхното професионално майсторство и богат репертоар бе оценен високо.
В Кърджали те се завърнаха с плакет за отлично представяне, който художественният ръководител и хореограф на ансамбъла Васил Василев връчи днес на зам.-кмета на община Кърджали Веселина Тихомирова.
„Представихме достойно не само Кърджали, но и България, а българските ритми завладяха публиката по време на всичките ни концерти”, каза Василев по време на срещата.
От своя страна Тихомирова поздрави директора на Общинския център за култура и младежки дейности и ръководител на ансамбъла и всички участници и изрази благодарността си към тях за достойното им представяне, като им пожела още много успехи на сцената.
В рамките на петте фестивални дни от 18 до 23 юли кърджалийският ансамбъл се представи на няколко различни сцени. Първото ум участие бе по време на откриването на фестивала на 18 юли на сцената на Амфитеатъра в Олщин, като преди това нашите момичета и момчета се включиха и в шествието на участниците по улиците на Стария град.
Кърджалийските танцьори изнесоха и четири едночасови концерта за полската публика в градовете Олщин, Острада и Бискупец. В програмата им бяха включени както тракийски, така и шопски и северняшки танци, представящи различните етнографски области на страната ни.
Международният танцов фестивал във Олщин тази година събра на една сцена състави от Пуерто Рико, Корея, Македония, Турция, Беларус, Сърбия и Полша. България бе представена единствено от нашия танцов ансамбъл.
За нашите танцьори участието им във Фестивала ще бъде запомнено и с още едно достойно представяне. В рамките на съпътстващите прояви се проведе състезание с драконови лодки, в което се включиха по девет момичета и момчета от ансамбъл. В крайното класиране нашият отбор се класира на второ място, а победители станаха домакините.

Новината е посетена: 998 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Вили Болярка