МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
18 Октомври 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[31 Юли 2017]

Община Кърджали и Ротари подписват меморандум по идея на инж.Хасан АзисКметът на община Кърджали инж. Хасан Азис се срещна днес с дистрикт гуверньора на Ротари за България Емил Коцев. На срещата присъстваха президента на Ротари-КърджалиБахар Палова и членове на Борда на клуба. Тема на разговора бяха съвместните прояви и партньорството между клуба и община Кърджали. Дистрикт гуверньорът запозна кмета с приоритетите на Ротари за 2017г. и подчерта, че местният клуб е сред лидерите на дистрикта.
Между община Кърджали и Ротари има дългогодишна традиция на партньорство, реализирани са съвместни инициативи и проекти,каза инж.Азис. Той предложи община Кърджали и Ротари да подписват за всеки нов мандат в клуба меморандум, в който да са записани няколко приоритетни идеи, които да се осъществят съвместно.Това ще ангажира и задължи страните да работят по-активно за реализиране на инициативите в полза на обществото, подчерта кметът.Предстои създаване на работна група, която да формулира темите за меморандума.
Дистрикт гуверньорът на Ротари Емил Коцев прие предложението и каза че подобен документ ще се подпише за първи път и че това ноухау може да се прилага в цялата страна.
По време на срещата бяха коментирани теми, по които може да се работи съвместно - като превенция на детското здравеопазване, недостига на квалифицирана работна ръка и актуализиране на учебните програми в професионалните гимназии,извършване на сондажи за питейна вода в населени места, отдалечени от основния водоизточник яз.“Кърджали“ и др. В лицето на общината имате един постоянен партньор за всички начинания в полза на кърджалийци, посочи инж.Азис.Той подари на госта албум на община Кърджали, показващ развитието на общината през последното столение. Емил Коцев от своя страна подари на кмета флага на Ротари и вратовръзка.

Новината е посетена: 957 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Вили Болярка