Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

За седма година Кърджали ще е домакин на Европейския екофестивал „Зелена вълна – 21 век”

 20 Септември 2017

За седма поредна година, в края на септември Кърджали ще бъде домакин на Европейския екологичен фестивал „Зелена вълна-21 век”. Неговото 12-то издание ще се проведе в рамките на два дни 28 и 29 септември, а организатори са Фондация „Европейски Екологичен Фестивал” и Представителството на Европейската комисия в България.
В рамките на фестивала кърджалийци и гостите на града ще могат да видят поредица от екологични филми в залата на Общински център за култура и младежки дейности /Дом на културата/, както и подготвената от възпитаниците на членове на фото-клуб „От черно до бяло”към ОДК изложба на екологична тематика.
На 28 септември ще се проведе и практическо обучение за подготовка на населението за реагиране и справяне в критични ситуации, причинени от терористични актове, природни бедствия и аварии. Вторият ден на фестивала ще продължи с прожекции на екологични филми и образователна дискусия за надграждане на практически умения за реагиране и справяне в критични ситуации, природни бедствия и аварии.
 Прочитания: 2193 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign