Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Избираме „Спортист на годината 2017” на община Кърджали

 12 Октомври 2017

За поредна година община Кърджали ще избира Спортист на годината 2017, като церемонията по награждаването ще се състои в навечерието на новогодишните празници. В момента тече трескава подготовка по номинациите. И в тази връзка Община Кърджали напомня на всички спортни клубове на територията на общината, че наближава крайният срок за подаване им, а той е 01.11.2017 г.
От общинската администрация напомнят, че до 1 ноември на съответната година председателите на спортни клубове внасят в общинска администрация своите предложения, с копие от протоколи от постигнатите резултати, като имат право само на две предложения. В срок до десети ноември подадените предложения се обобщават в анкета. Тя се предоставя за гласуване на председатели на спортните клубове, журналисти от регионалните медии, членове на Постоянната комисия по младежки дейности, спорт и туризъм към Общински съвет – Кърджали, за граждани, чрез електронната страница на Община Кърджали.
В срок до десети декември анкетите се предават в общинската администрация. Процентно съотношение на вота е: 40% - реално гласуване на председатели на спортните клубове, без право на глас за собствения спорт; 20 % - от гласуване на Постоянната комисия по младежки дейности, спорт и туризъм към Общински съвет – Кърджали; 20 % - от гласуване на журналисти от регионалните медии и 20% от онлайн гласуването на електронната страница на Община Кърджали. Класирането се извършва в две възрастови групи: младежи и девойки, мъже и жени.


 Прочитания: 1521 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign