МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
19 Февруари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[20 Октомври 2017]

Инж.Хасан Азис : Нашата кауза е да работим за просперитета на КърджалиИнж.Хасан Азис : Нашата кауза е да работим за просперитета на КърджалиСкъпи съграждани,
На 21 октомври 1912 г. Кърджали става част от свободна България. Тази година честваме една забележителна годишнина – навършват се 105 години от Освобождението на Кърджали.
Всяка година на 21 октомври ние, хора от различни етноси и религии, обединяваме чувствата си към родния град. На този ден засвидетелстваме почит към историята и традициите ни, преосмисляме действията си сега, във времето, в което живеем и изразяваме съпричастност към каузата да работим за просперитета на Кърджали.
Уверявам ви, че въпреки трудностите, ние като ръководство на община Кърджали ще продължим да отстояваме това, което правим вече 14 години. Да решаваме проблеми и да работим за интересите на всички наши съграждани С общи усилия, с вашата подкрепа показахме, че можем да реализираме проекти за града, които да носят позитиви за десетилетия.
Мечтите си за по-добър живот можем да продължим да осъществяваме само, ако сме обединени и съхраним чувството си за общност. Това го доказахме през изминалите години и днес с гордост можем да кажем, че сме жители на една европейска община, с която да се гордеем, в която да имаме сигурност и работа.
На 21 октомври, гледайки напред в бъдещето, ние трябва да пазим историята за началото, за свободата си. В знак на признателност отново ще застанем пред Паметника на Освободителите, приютил за вечни времена героите. Техният живот е част от градежа на българската държавност и именно затова наше задължение е да продължим този градеж.
Скъпи съграждани, позволете ми да поздравя всички вас с празника и да ви пожелая здраве, лично щастие, успехи, благоденствие и воля да изградим заедно едно по-добро бъдеще за нашия общ дом Кърджали.

Новината е посетена: 1789 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи