МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
20 Февруари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[27 Ноември 2017]

С две съвместни прояви организираха „Спортен клуб по кану-каяк/СККК/ – ПЕРПЕРИКОН” и Община Кърджали


[Още снимки]

С две съвместни прояви на „Спортен клуб по кану-каяк/СККК/ – ПЕРПЕРИКОН” и Община Кърджали бе финализирана спортната програма на спортистите от клуба за 2017 година.
Петнадесет от членовете му се включиха в организираното на 23 ноември състезание по кану-каяк, което продължи два часа. Участниците бяха разделени в две възрастови групи- деца и юноши, като всеки един състезател бе оценяван според регламента, както за техника, така и за време. Класирането бе извършено от тричленно жури в състав: Тодор Радев - експерт спортни дейности в Община Кърджали, Антон Димитров - треньор по кану-каяк и Андрей Димитров – спортист и председател на СККК – Перперикон.
В призовата тройка при децата се класираха Мерт Алпай на първо място, Кенан Ибрахим на второ и Сергей Солакчиев на трето място.
При юношите първото място бе за Байрям Мустафа. На второ място се класира Дженк Ибрахим, а на трето Димитър Георгиев. Класираните в двете призови тройки получиха грамоти от организаторите на проявата.
За екипната и отборна дейност на състезанието, за цялостното изпълнение на спортистите от „СККК – ПЕРПЕРИКОН” за спортната 2017 г., треньора по кану-каяк Антон Димитров изненада своите възпитаници с организираната среща-беседа с Димитър Атанасов - треньор на националния отбор, направление кану.
Световният шампион Димитър Атанасов, запозна кърджалийските спортисти с историята на кануто, след което демонстрира спортна поза и техниките на гребането.
Няколко дни преди състезанието на 19 ноември , доброволци от членуващите спортисти в спортен клуб по кану-каяк -Перперикон, фенове и ръководството на клуба почистиха надземната и водната част в района на гребната база на яз.Студен кладенец.Еко-акцията продължи близо пет часа и завърши със засаждане на четири липи.
Следващата инициатива на „СККК – ПЕРПЕРИКОН” е планирана да се проведе като Зимен спортен празник на тема – „Зимно предизвикателство в Кърджали”.
Двете съвместни прояви на СККК-Перперикон и община Кърджали бяха организирани с цел демонстриране и популяризиране работата на клуба, както и откриване, привличане и мотивиране на подрастващите за включване в клубове по индивидуални спортове, какъвто е кану-каяка в община Кърджали.

Новината е посетена: 1008 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи