МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
20 Февруари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[28 Ноември 2017]

Европейският шампион Пламен Стайков получава Почетен знак – Герб на Община Кърджали


[Още снимки]

Новият Европейски шампион по автомобилизъм Пламен Стайков ще бъде отличен с Почетен знак – Герб на община Кърджали – позлатен за постигнати високи резултати и цялостен принос в областта на спорта. Това ще стане по време на церемонията за обявяване на Спортист на годината 2017 на 19 декември. Същото отличие ще бъде връчено и на трикратната световна и европейска шампионка по канадска борба Емилия Стоянова. Това стана ясно по време на проведената днес среща между кмета на Кърджали инж. Хасан Азис и автомобилния ас Пламен Стайков.
По време на разговора Стайков разказа за дългия път към победата преминал през регионално европейско състезание, където той мери сили със състезатели от Румъния, Гърция, Турция, Сърбия и България, и последвалото участие във финалната надпревара през този месец в Португалия.
Екипажът на “Staykov Racing - Georgia” Пламен Стайков/Давид Кварацхелия (Mitsubishi Lancer Evo IX) завоюва победата, а заедно с това и титлата в клас ERT2 във финала на FIA European Rally Trophy, чийто домакин бе рали „Casinos do Algarve“. В клас ERT2 състезателите пилотират автомобили от бившата група N4.
Стайков бе поздравен от кмета инж. Хасан Азис, който изтъкна, че неговите победи са успех не само за Кърджали и кърджалийци, а са успехи за цялата страна, които трябва да получат своето признание. „Разбира се, че се гордея за това, че имаме в лицето на Пламен Стайков един изключителен спортист, който със своите скромни финансови възможности постигна такива европейски успехи, че даже и надмина големи и богати клубове. Това пък прави още по ценна тази купа и това постижение. Не всеки ден и не всяка година имаме световни и европейски шампиони, затова искам да го поздравя и желанието ми е община Кърджали да бъде до Пламен Стайков - да го подкрепя в борбата му за световното първенство. Европейското стъпало е постигнато. Надявам се и вярвам, че с възможностите, които той има като талант, и с помощта на хората от Кърджали и община Кърджали, които биха го подпомогнали, ще можем да постигнем заедно с него успех и на световното първенство.”, каза още инж. Хасан Азис.
Новината е посетена: 925 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи