МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
20 Февруари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[05 Декември 2017]

Инж. Азис: Подкрепям идеята за поставяне на бюст - паметник на Наим СюлейманоглуИнж. Хасан Азис даде своята подкрепа за осъществяване на идеята да бъде поставен бюст - паметник на големия спортист Наим Сюлейманоглу в Кърджали или в Момчилград. Това той съобщи в десетото юбилейно фейсбук предаване „Ти и кметът”, снощи, като в началото изрази съболезнования към семейството на наскоро починалия щангист.
„Наим Сюлейманоглу е почетен гражданин на Кърджали и човек, които прослави не само родния си град Момчилград, не само Кърджали, но и България. Сигурен съм, че ще успеем да отдадем необходимата почит на такъв човек. Предстои идеята да бъде обсъдена и с местната управа на Момчилград, за да се стигне до конкретно решение”, заяви градоначалникът. Той допълни, че вече се обсъждат и други инициативи, които според него ще намерят отражение и изпълнение.
Инж. Хасан Азис цитира и известната треньорка по тенис Юлия Берберян, определила Наим Сюлейманоглу не само като велик спортист и ненадминат щангист, но и като смел човек, опълчил се на един мракобесен режим.
Градоначалникът изрази и своята благодарност към спортистите прославили Кърджали през изтичащата 2017 година. Той разказа за последната си среща с автомобилния състезател Пламен Стайков, който неотдавна към титлата си Балкански шампион добави и Европейска. Не забрави да спомене и имената на трикратната европейска шампионка по канадска борба Емилия Стоянова, европейския шампион за младежи по бокс Ергюнал Сабри и, разбира се, футболния отбор „Арда“. Инж. Азис подчерта, че всички те с имената си прославят Кърджали. Той потърси и по-голяма подкрепа за волейболния мъжки отбор, за да не изпадне от елита.

Новината е посетена: 782 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи