МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
20 Февруари 2018
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[06 Декември 2017]

147 абсолвенти от филиал „Любен Каравелов” получиха дипломите си на тържествена церемония


[Още снимки]

Сто четиридесет и седем абсолвенти от седем специалности на випуск 2017 на най-старото висше учебно заведение в Кърджали - Филиал „Любен Каравелов” на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” получиха своите дипломи днес. Заредени с положителни емоции първите места в залата заеха абсолвентите, а заедно с тях бяха близки и приятели. Тържествената церемония преди празника на студентите 8 декември започна с трите химна – на България, на академичната общност и този на филиала, и завърши с полагането на Галилеевата клетва. Преди това към абсолвентите се обърна директорът на висшето учебно заведение проф. д-р Илияна Велчева, която за свое послание към дипломираните бакалаври избра думите на Алберт Айнщайн „Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре.”
„Задавайте въпроси, търсете отговорите, вие сте тези, които от днес нататък мотивирате, избирате, решавате сами. На добър час, усмивки, здраве и късмет”, пожела проф. Велчева.
От името на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис приветствие към абсолвентите произнесе и зам.-кметът Веселина Тихомирова. Не без вълнение тя започна словото си с поздрав към своите преподаватели, стоящи в залата:
„Днешният ден е особено вълнуващ за мен, тъй като преди 14 години очаквах с голям трепет и вълнение получаването на този важен документ, който в последствие ми донесе много успехи. Горда съм че съм възпитаник на Филиал „Любен Каравелов”. Позволете ми най-напред да поздравя своите преподаватели, които виждам тук сред вас. Скъпи приятели, позволете ми да ви поздравя за постигнатото до тук за резултатите от тези няколко амбициозни години, в които всеки от вас е научил много не само по специалността, но и за стратегията на успеха. Днес е особено щастлив и важен ден за всеки. Този ден изглежда като финал, но всъщност е истинско начало на пътя. Важно е какво си пожелавате. От тук нататък как ще следвате мечтите си, ще се изправяте пред трудностите, ще развивате компетентността си. Пожелавам ви никога да не губите вяра в себе си и знанията да останат ваш приоритет по пътя на професионалната ви реализация. Пожелавам ви да виждате хоризонта пред себе си и да се чувствате силни да стигнете до него. Успех.”

Новината е посетена: 753 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2018, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Онлайн магазин за дрехи AJ Fashion - дамски,мъжки и детски дрехи