Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Четвъртокласници от 26 паралелки на 7 училища се включиха в днешният Пролетен карнавал

 30 Март 2018

Приказни герои, герои от филми, принцеси, ледени царици, царе, крале, поп звезди, призраци, смърфове, спайдермен и каквото ви дойде на ум, днес изпълниха пространство до театър „Димитър Димов” Кърджали. Техен домакин беше принцеса Пролет, в ролята на която влезе актрисата Велина Ясенова. 

В ролите на изброените герои се бяха превъплатили четвъртокласници от 26 класа на 7 училищата в Кърджали. Всички те се включиха  в традиционния Детски пролетен карнавал, който се проведе за 15-та поредна година и бе  организиран от Община Кърджали и ОДК.

Децата, водени от принцеса Пролет, дефилираха и танцуваха, демонстрирайки своите костюми, но най-вече се забавляваха. Много усмивки и аплодисменти загряваха празничното настроение, но най активни в аплодирането съучениците и разбира се класните ръководители и учителите на четвъртокласниците.

Накрая всички бяха поздравени от директорът на Общински детски комплекс Златка Пеньова, която благодари за старанието и желанието на участниците да направят празника по пъстър и усмихнат. Тя обяви, че карнавалът няма конкурсен характер и затова всички участващи класове ще получат награда, осигурена от община Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 1314 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign