Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ДГ „Кокиче” в село Мост отбеляза своята 55 годишнина

 30 Май 2018

  С празнична програма днес бе отбелязана  55 -та годишнина от създаването  на ДГ "Кокиче" с.Мост с директор г-жа Марина Лихова. Екипът и децата получиха много аплодисменти , поздравления , изненади и подаръци. Гости на тържеството бяха  Веселина Тихомирова-зам-кмет на Община Кърджали и Венета Бошняшка- старши експерт в Община Кърджали.

Зам.-кметът  Веселина Тихомирова поднесе кошница с цветя и отправи поздравителен адрес до колектива, родителите и децата посещаващи детското заведение от името на кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис, в който се казва : "Щастлив съм,че имам възможността да съпреживея Вашите вълнения в деня на 55-я рожден ден на Детска градина "Кокиче",с.Мост. Много думи могат да бъдат изречени , много спомени, могат да бъдат разкарани и много благодарности - прошепнати.По - важно днес е да се каже , че без нашата детска градина всички ние не бихме били същите,че от Вас , уважаеми учители, започва всеки път и на най-скромните, и на най-смелите, и на най-големите!

Скъпи деца, пожелавам ви още много приятни мигове в любимата детска градина запазете по дълго в себе си детското любопитство, безгрижните игри и широките усмивки. Растете здрави,уверени,че можете и знаете!Вярвайте в чудесата и ги сътворявайте! Честит празник!

 

Още снимки
 Прочитания: 673 пъти


2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign