Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Пет спортни прояви, са включени в Програмата на община Кърджали, посветена на 21 октомври-Деня на Кърджали

 08 Октомври 2018

Пет спортни прояви, са включени в Програмата на община Кърджали, посветена на 21 октомври-Деня на Кърджали.Две от тях стартират на 12 октомври, петък. На 12 и 13 октомври на стадион „Горубсо” ще се проведе детски футболен турнир с деца от детските градини и ученици от първи до четвърти клас, а от 12 до 14 отново на стадион „Горубсо” ще бъдат играни мачовете от Международния турнир по футбол за ветерани с участието на отбори от Р Турция, Р Гърция и Р Румъния. Съвместно с футболен клуб „Арда 1924” община Кърджали е изпратила покани за участие в двата турнира и очаква потвърждение за това.

По инициатива на работнически клуб „Спорт и здраве” към КНСБ съвместно с община Кърджали от 13 до 14 октомври в Кърджали ще се проведат и регионални спортни игри по четири вида спорт. Игрите по мини футбол и стрийтбол ще се проведат в парк „Арпезос-Север”, по тенис на маса в СУ „Йордан Йовков”, а по бридж в ресторант „Чевермето”. Началният час за всички турнири е 9,00.

В рамките на програмата на Община Кърджали по случай 21 октомври-Деня на Кърджали, градът ни ще бъде домакин и на финалния трети турнир на Балканска тенис лига. Състезанието ще се проведе в периода 19-21 октомври на тенис кортовете „Арпезос” от 13,00 часа. В същия  времеви график и начален час е и представянето на срещите от Международния турнир по бадмингтон, които ще се играят в спортна зала „Арпезос” и филиал „Любен Каравелов” Кърджали.

Последната спортна проява включена в програмата ще се проведе от 31 октомври до 4 ноември, когато ще се играят и срещите от поредния кръг от Държавното първенство по бокс за ученици.


 Прочитания: 1318 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign