Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Представят романа "Живот в скалите" в Кърджали

 09 Октомври 2018

Кърджали е един от 12-те града, включени в националното турне за официалното представяне на превърналия се в сензация още преди публикуването си роман на Мария Лалева „Живот в скалите“. Началото на турнето  бе дадено на 8 октомври в НДК, а в Кърджали авторката ще бъде на 11 октомври, за да се срещне с читателите си от 17,30 в регионална библиотека «Н.Й.Вапцаров» .

   Романът „Живот в скалите“ има свой път още преди да е публикуван, дори още преди да е завършен цялостно. Хиляди последователи на Мария Лалева в продължение на няколко години очакваха с трепет в социалните мрежи да се появи поредният цитат, в който да разпознаят себе си. Постепенно тези кратки фрази се превръщаха в афоризми и постигаха хиляди споделяния и вярна публика. Не, това не е маркетингов трик, планиран във времето, а бавно, напластяващо и искрено писане „без нито една нечестна пауза“.

    След обявяване на датата за излизане от печат нетърпението на читателите се превръща в истинска лавина от предварителни запитвания и поръчки. От понеделник, 8 октомври „Живот в скалите“  вече и в книжарниците.

Проявата е включена в програмата на Община Кърджали, посветена на Деня на Кърджали-21 октомври.

 

   


 Прочитания: 1113 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign