Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кърджали е домакин на обучение на тема „Мениджмън и лидерство в действие”

 19 Октомври 2018

Работна среща  с консултант – координатора на Националната асоциация за социална отговорност Атанаска Бонева проведе днес зам.-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова. Те обсъдиха работните отношения между общината и алианса до момента, възможностите за партниране и подкрепа, както и бъдещи съвместни дейности. В срещата участва и Нермин Мехмед – гл.експерт в Дирекция „Хуманитарни дейности” .

Координаторът на Националната асоциация за социална отговорност Атанаска Бонева е в Кърджали по повод провеждащото се двудневно обучение на тема: „Мениджмън и лидерство в действие”, организирано от Националния алианс за социална отговорност (НАСО), представител на България в Европейската асоциация на доставчиците на социални услуги за хора с увреждания (EASPD).  Обучението  е за  управители/директори на социални услуги, служители на ръководни позиции в общински и областни администрации  и други институции и организации. То започна вчера и включва пет модула  по обявената тема. Обучението се провежда в залата на хотел „Арпезос”.

Социалната политика е една от водещите в работата на община Кърджали, а съвместните дейности с Националната асоциация вече имат история. Ще припомним, че през м.юни 2018 г. Община Кърджали получи специална награда по време на проведена в гр.Варна   Европейска конференция  „Социалната икономика като ефективен модел за социално включване  - социално предприемачество, социални услуги, заетост”. Тя бе   организирана от Националния алианс за социална отговорност (НАСО), представител на България в Европейската асоциация на доставчиците на социални услуги за хора с увреждания (EASPD). Конференцията бе включена в програмата на председателството на България на Съвета на Европейския съюз.

 

 

 

        


 Прочитания: 1065 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign