Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж. Хасан Азис: Кърджали е образът на толерантността

 20 Октомври 2018

                                     УВАЖАЕМИ  СЪГРАЖДАНИ,

         От свое име и от името на ръководството на община Кърджали поздравявам всички жители на общината по случай Деня на Кърджали  и 106-годишнината от Освобождението! Нека на  21 октомври , гледайки напред в бъдещето, да отдадем и почит към историята, героите  и традициите ни! Кърджалийци са истинския пример за хуманизъм, олицетворение на разбирателството и мъдростта. Нашата община е образът на толерантността, на етническото и религиозно уважение. Само умният и добрият човек може да съхрани този комшулък, който има при нас и при това да го превърне в лична и семейна ценност.

          Нека в деня на нашия празник да прогоним апатията и егоизма от сърцата си, да си останем хора, достойни за миналото и изграждащи широк и светъл път за поколенията след нас! Искрено вярвам във волята и възможностите на всеки от нас, че заедно ще продължим да работим за развитието на Кърджали, за да го превърнем в града от нашите мечти.

        Скъпи съграждани, позволете ми да поздравя всички вас с празника и да ви пожелая здраве, лично щастие, успехи и благоденствие!

         

                       Инж.Хасан Азис, кмет на община Кърджали

 

 


 Прочитания: 844 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign