Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Наградиха Общинско радио Кърджали за принос в развитието на Хоспис „Добролюбие”

 02 Ноември 2018

На специална церемония днес в актовата зала на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” Хоспис „Добролюбие” бе удостоен  с почетен знак за 10 години от създаването му, за хуманизъм, отдаденост, състрадание и професионализъм. Грамотата бе връчена на управителя на хосписа Здравко Карамитев лично от директора на болницата проф. д-р Тодор Черкезов.

От своя страна Здравко Карамитев връчи три приза „Добролюбие” на проф. Цекомир Воденичаров, декан на Факултета по обществено здраве към Медицинския университет в София, на неговия заместник проф. Красимир Визев и на проф. д-р Тодор Черкезов – директор на болницата в кърджали.  

Общинско радио Кърджали също бе наградено с грамота за принос в развитието на Хоспис „Добролюбие” по повод 10 години от създаването на медицинско-социалното заведение. Това стана след проведената лекция-дискусия на тема „Актуални  социално- медицински  проблеми  на възрастните и   стари хора” - с участието на проф. Красимир Визев – заместник декан на Факултета по обществено здраве към Медицинския университет в София.

Сред наградените за популяризирането на дейността и ролята на хоспис Добролюбие бяха наградени още регионалните издания в. „Нов живот”, в. „Арда”, в. „Родопи 24  по 7”, както и сайта „Кърджали БГ-вести”, като наградите бяха връчени от управителя на хосписа Здравко Карамитев.  

 

Още снимки
 Прочитания: 1582 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign