Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж. Хасан Азис сред финалистите на Конкурса „Кмет на годината”

 06 Ноември 2018

Ясни са финалистите в престижния конкурс "Кмет на годината". Битката в тазгодишното издание е в 10 категории. Гласуването стартира на 22 октомври, провежда се на два етапа и ще приключи на 13 ноември 2018 г. Победителите, събрали най-много гласове от вота на хората, ще бъдат обявени на 15 ноември на специална церемония в НДК. Тогава ще станат ясни 30-те градоначалници отличници на България.

В първия етап на конкурса хората гласуваха за кметовете на всички 265 общини в 10 категории. Вотът продължи до 23,59 часа на 4 ноември. От 5 ноември стартира вторият етап на гласуването. В категорията - "Кмет на гражданите" ще може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса – 13 ноември 2018 г.

Авторитетната надпревара с онлайн гласуване се организира за шеста поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Порталът на българските общини Kmeta.bg. Стотици хиляди граждани дават оценка на работата на кметовете си и така насърчават местните администрации да разработват повече проекти, за да превърнат градовете в удобно и по-привлекателно място за живеене.

Гласувайте за "Кмет на годината"  на kmetnagodinata.bg.

  Категория „Спорт и младежки политики”

инж. Хасан Азис, Кърджали - голяма

Иван Портних, Варна - голяма

Иво Димов, Димитровград - голяма

В категорията - "Кмет на гражданите" ще може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса – 13 ноември 2018 г.

 


 Прочитания: 1521 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign