Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът предлага терени до стадион „Горубсо” или в парк „Арпезос Юг” за новата спортна зала

 15 Ноември 2018

На утрешната среща с представители на спортните клубове кметът на Кърджали инж. Хасан Азис ще предложи на областния управител новата спортна зала да бъде построена в близост до стадион  „Горубсо” или да бъде разположена в парк „Арпезос Юг”, заяви в предаването на Радио Кърджали днес самият градоначалник.

„От двете страни на парка сме намерили достатъчно добро място с добра инфраструктура за тази нова зала”, каза той. По думите му там, където е определен терена за новата спортна зала – до ОЦК, не е подходящо място за спорт. Нужен е диалог за постигане на най-добри резултати в интерес на гражданите, към какъвто призова кметът инж. Азис областния управител Никола Чанев.

Що се отнася до твърдението, че парк „Простор” ще се застроява, градоначалникът твърдо заяви, че такова нещо няма да се случи.

„Кметът е последният човек, който ще направи нещо против интересите на кърджалийци. Напротив, той работи за тези интереси. Застрояването не означава изграждане на сгради. Уверявам ви, че това е единствено разширяване на същетвуващото в момента помощтно игрище. И всеки опит тази тема да се насочва в тази посока е игра с общественото мнение и гонене на други цели освен чисто обществените.”, коментира инж. Азис.

 

 


 Прочитания: 1595 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign