Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Президентът Румен Радев открои развитието на Кърджали като силна индустриална зона

 31 Май 2019

След посещението си в СУ "П.Р.Славейков"  днес президентът Румен Радев разговаря и с кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис.Държавният глава бе  посрещнат пред сградата на Община Кърджали, малко след 12,00 часа и още във фоайето на сградата имаше възможност да се запознае с мащабният проект за парк "Арпезос".

По време на разговора инж.Хасан Азис запозна държавния глава с привлечените в Кърджали инвестиции в сферата на автомобилостроенето, които включват завод за авточасти и изследователски център. От своя страна държавният глава открои  развитието на града като силна индустриална зона.

В срещата- разговор участваха  и председателят на Общински съвет Кърджали Раиф Мустафа и заместниците на инж. Хасан Азис, инж. Катя Митовска, Веселина Тихомирова и Тунджай Шюкрю, както и домакинът на визитата директорът на СУ „П.Р.Славейков“ Милко Багдасаров.

В края й инж. Хасан Азис подари на президента за спомен от посещението му в Кърджали Почетен знак на Община Кърджали и картина, изобразяваща кметството и паметника на Васил Левски, дело на художника Недим Мустафа.

По традиция срещата завърши с посланието на президента, което той остави в почетната книга на Община Кърджали.

Румен Радев написа:

„С признателност за благородните усилия да пазите славното минало и да градите модерното бъдеще. Успех“

 

Още снимки
 Прочитания: 936 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign