Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Отвори врати лятната читалня в парка

 01 Юни 2019

На  1 юни  - Международен ден на детето, от 16.30 ч.,  РБ „Н.Й.Вапцаров” по традиция откри Лятната читалня в парка. Вече няколко поредни години тя гостоприемно посреща  малки и големи любители  на книгата и четенето в прохладната беседка в Градската градина. Там децата ще могат да намерят художествена литература от български и чужди автори, български народни приказки, приказките на Андерсен и Братя Грим, произведения на съвременни български и чужди автори.  За  техните родители ще се предлагат  издания на местния и централен печат и още много разнообразна по вид и тематика литература.

Желанието на библиотечните специалисти е да превърнат срещата с книгите във вълнуващо преживяване и за целта те са подготвили литературни и образователни игри, четения, срещи с автори и още много забавления и изненади.

Лятната читалня в парка ще работи  в периода 1 юни -  31 август, всеки делничен ден от 10.00 до 12.00 часа, а всяка сряда децата ще имат творчески занимания с художничката Мая Мечева в Арт работилницата „Рисувай с Мая”.


 Прочитания: 1124 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign