Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Общинска администрация Кърджали въведе нова организация на работа

 20 Март 2020

     От днес, съобразно спецификата на дейност, в общинска администрация Кърджали е въведена нова организация чрез работа по график и работа от разстояние (дистанционна форма на работа от вкъщи/. Това съобщи кметът  на община Кърджали инж. Хасан Азис, който уточни, че мярката е във връзка с противоепидемичните мерки, предприети по препоръка на Националния оперативен щаб.

От началото на обявеното извънредно положение в страната не се допускат граждани в сградата с изключение на първи етаж, където са позиционирани обслужващите звена. Гражданите и юридическите лица се допускат поединично, без придружители на гишетата в Информационния център, Центъра за обслужване на граждани в ГРАО и офиса на дирекция „Местни приходи”. При пропусквателния режим до тези звена се спазва дистанция между гражданите и не се допуска натрупване на повече лица в помещенията. Изчакването се осъществява на открито при спазване на достатъчно разстояние помежду им. При видими симптоми на неразположение-кихане, кашляне, хрема, лицата са длъжни да използват лични предпазни средства.

При необходимост от консултация с експерти или ръководители, началникът на сектор „Административно обслужване” прозвънява по телефон на съответния служител, който слиза на първия етаж, за да  направи контакт с лицата, които имат нужда от административно обслужване. Всички служители работят с лични предпазни средства, а в сградата на общинска администрация Кърджали по график се извършва ежедневна дезинфекция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Прочитания: 1583 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign