Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Творческите колективи към Общински център за култура и младежки дейности представят концерт под мотото „С  ТАЛАНТ И ЛЮБОВ КЪМ ИЗКУСТВОТО“

 29 Юни 2020

На 30 юни /вторник / от 19:30 часа  пред  Дом на културата,  за първи път на открито в една по-нестандартна обстановка и различна сцена,  ще се състои  заключителен концерт на творческите колективи към Общински център за култура и младежки дейности. Проявата е под надслов „С  ТАЛАНТ И ЛЮБОВ КЪМ ИЗКУСТВОТО“ !

Над осемдесет   певци, китаристи, пианисти, цигулари, танцьори, артисти,  възпитаници на школите ще се изявят на сцената.    „Това наистина е едно предизвикателство. Във всяко предизвикателство обаче се крият възможности за прогрес и иновации. Дори в ситуация на пандемия го приемаме, за да отбележим края на един различен творчески сезон, през който се обучиха над 200 деца и възрастни. Всички те цяла година твориха с много любов влагайки душата си, докато усъвършенстваха своя талант и  способности. На този концерт те ще  представят своите произведения, които са един сърдечен, емоционален подарък за всички вас,  ценители и любители на изкуството!“ споделя директора на центъра инж. Марияна Ликова.

Тази година в концерта ще има по нещо за всеки от публиката. В едно прекрасно преживяване ще чуем класическа, оперетна, народна музика, ще се  насладим на богатството на българския фолклор, в неповторима обстановка на площада пред Дом на културата.

Организаторите канят кърджалийската общественост с обещание да заредят публиката с много емоция   и  приповдигнато настроение, спазвайки нужната социална дистанция и всички противоепидемични мерки.


 Прочитания: 967 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign