Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Отборът на ОДК Кърджали втори в национално състезание

 08 Юни 2007

Отборът на клуб “Литературен театър” към ОДК Кърджали завоюва второ място в състезанието “Вазов и Хисаря” и се завърна снощи с плакет, грамоти и книги, предоставени от телевизионното предаване “Минута е много”. Надпреварата между знаещите се проведе в рамките на Националното детско телевизионно състезание “Аз знам” от 5 до 7 юни в гр. Хисаря. Проявата е включена в националния календар за извънкласни и извънучилищни дейности на Министерството на образованието и се провежда за втора поредна година в рамките на дните на града.
Обединен детски комплекс Кърджали участва с един отбор, под ръководството на Антония Грозева, представен от седмокласничките Томрис Хаджиева, Анжелина Трайкова и Радина Солакова. Нашите момичета показаха завидни знания както в предварителния, така и във финалния кръг на състезанието, което се проведе във формата на познатото телевизионно предаване “Минута е много”. По-добри от тях се оказаха само участниците от гр. Хисаря. Въпросите, задавани към участниците бяха свързани както с историята, културата и образованието в града -домакин, така и с творчеството на Вазов.
Пътуването и престоя в гр. Хисаря на нашия отбор и ръководителите му бе осъществено със съдействието на Община Кърджали.
Още снимки
 Прочитания: 2775 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign