Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Заключителен за сезона концерт на ОЦКМД „С талант и любов към изкуството“

 28 Юни 2021

За пореден път на открита сцена пред Дом на културата творческите състави към Общински център за култура и младежки дейности,  ще представят своите произведения, които са един сърдечен, емоционален подарък за всички кърджалийци и гости на града, ценители и любители на изкуството.

Със заключителния концерт за сезон 2020/2021 година отбелязваме края на творчески сезон , през който над 250 деца и възрастни,  твориха с много любов и душа, усъвършенстваха своя талант и способности, каза директорът на ОЦКМД Мариана Ликова.

По думите й, за да покажат своето изкуство изпълнителите очакват съгражданите ни и гостите на града на 29 юни, на  площада пред Дом на културата,  да покажат своето изкуство, на 29-Юли, Вторник, от 20:00 часа.

„В концерта ще има по нещо за всеки. Подготвили сме класическа,  оперетна, поп музика и разбира се ще се насладим на богатството на българския фолклор от тракийска, шопска и северняшка област. Обещаваме да ви заредим с много емоция и настроение!”, анонсира творческата проява Ликова.

Тя благодари за подкрепата на „Пневматика – СЕРТА“ и БНР-Кърджалиу чриз коштж  тази красота от звуци и ритми ще достигне и до нашите съграждани по света от страницата ни във фейсбук.

 Нека се извисяваме заедно творейки с любов, живеейки с култура!


 Прочитания: 936 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign