Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Първа сесия на Обществен форум за Кърджали

 13 Юни 2007

На 14 юни от 14,30 в Актовата зала на обновената сграда на Бизнесинкубатор Кърджали ще се проведе първата сесия на Обществен форум Кърджали на тема “Регенерацията-шанс за устойчиво развитие на община Кърджали”.
Форумът се провежда във връзка с проект “Регенерацията-шанс за устойчиво развитие на българските общини”, който се осъществява от Сдружение “Болкан Асист” и с подкрепата на Правителството на Кантон Берн, Швейцария на територията на три административни области –Кърджали, Ловеч и Симитли. В община Кърджали проектът е в партньорство между Общинската администрация, Агенцията за регионално икономическо развитие и инвестиции-Кърджали /АРИРИ/ и Сдружение “Болкан Асист”-София.
За местната власт в Кърджали е много важно още в първата сесия на Обществения форум да се включат представители на всички обществени групи и заинтересовани страни, за да се изберат проекти, които са с най-голяма обществена подкрепа. С тази идея
общинското ръководство отправя покана към всички граждани, проявяващи интерес и имащи желание да участват в разговора за развитието на община Кърджали и в обсъждането и вземането на решение за подготовка на проекти да участват във форума. Те ще представляват и една от осемте фокус групи, които ще дискутират идейните проекти на база пълноценно използване на местните ресурси и съживяване на изоставени обществени терени, сгради или производствени мощности.


 Прочитания: 1983 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign