Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

“Сътресение” с участието на Мариус Куркински няма да се играе тази вечер

 20 Юни 2007

В рамките на втората фестивална вечер на „Перперикон 2007” кърджалийци и гостите на града успяха да видят две театрални представления . От 19 часа в залата на театъра при пълна зала актьорите от ДКТ”Димитър Димов “- Кърджали представиха спектакълът “Нора” на режисьора Пламен Панев, а в 21 часа на сцената на Дома на културата –
“ Надежда от гардероба” на студентски театър от Ниш-Сърбия. Гостите от Ниш не са професионални актьори. Трупата е съставена от младежи на средна възраст 25 години, всеки един от тях студент, но нито един по актьорско майсторство.
Тази вечер в афиша на арт фестивала „Перперикон 2007” предвиждаше също две представления. Едното от тях пада поради непредвидени обстоятелства. Актьорът Мариус Куркински е получил снощи топлинен удар след представление в Пловдив. Тъй като не може да се възстанови, спектакълът тази вечер от 19 часа в театъра в Кърджали с негово участие се отменя. Куркински е играл “Сътресение”, когато се е почуствал зле и се е наложило да му бъде оказана медицинска помощ. В програмата остава втората театрална постановка „Къде е Чарли”, дело на Театъра на мимиката и жеста от Москва. Ще го видим от 21 ч. в Дома на културата.

Още снимки
 Прочитания: 1977 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign