Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

С пищно тържество децата от ДГ „Максим Горки” посрещнаха Дядо Коледа, грейна и Коледната елха

 21 Декември 2021

С пищно тържество с много песни и танци децата от детска градина „Максим Горки” в Кърджали, техните учители и родители, запалиха светлините на коледната елха в детското заведение. Това бе една от кулминационните точки на тържеството. А другата бе, разбира се, посрещането на Дядо Коледа, който раздаде на малчуганите от всички групи в детската градина така желаните от тях подаръци.

Изненадите не свършиха дотук. От ръководството на детското заведение в лицето на директора Поля Станчева бе организиран Коледен базар, като на щандове бяха изложени специално изработени от самите деца най-различни предмети – гирлянди, сурвачки, най-различни играчки и коледни украси, рисунки. Не липсваха и лакомства. Средствата от разпродажбата от коледния базар са предназначени за КОВИД отделението в МБАЛ „Анастас Дафовски”, уточни директорката Поля Стайкова.

Тя отправи коледни и новогодишни поздрави към децата, техните родители и колектива на Детската градина, като им благодари за всеотдайността, с която отглеждат и възпитават бъдещите достойни граждани на Кърджали.

В края на тържеството всички се хванаха на голямо коледно и новогодишно хоро.   

 

 

Още снимки
 Прочитания: 926 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign