Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Три състава от Москва участват в тазгодишното издание на фестивала на изкуствата “Перперикон 2007 “ в Кърджали

 21 Юни 2007

Три състава от Москва участват в тазгодишното издание на фестивала на изкуствата “Перперикон 2007 “ в Кърджали .
Снощи на сцената на Дома на културата бе представена музикалната комедия “Къде е Чарли “, постановка на единствения в света стационарен Театър на мимиката и жеста. В него участват професионални актьори, които имат увреждания на слуха. Трупата гостува за първи път в България .
Днес в Градската градина жителите и гостите на Кърджали присъстваха на концерта на Детска музикална школа “Солвейг “ при Дома на композиторите в руската столица. Малките певци изпълниха “Вокални шедьоври без граници и време”.
В петък от 19 часа на сцената на Дома на културата ще се представи и детски театър “Ромео и Жулиета”-Москва със спектакъла “Цяло лято в един ден”.
Тази вечер 21 юни предстои да бъде видяна една от най –очакваните прояви в рамките на арт феста - концерта на звездите от Евровизия Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Концертът ще започне 21 часа на спортна площадка “Арена – Спартак”.
Двамата изпълнители Елица и Стоян, направили фурор на таз годишното издание на Евровизия, ще пеят за кърджалийци в продължение на час и половина. Шоуто е придружено с мултимедия.

Още снимки
 Прочитания: 1944 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign