Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Стартира второто обучение за младежки работници, част от проект „Заедно в подкрепа на многообразието“

 27 Януари 2022

Второто обучение  за младежки работници - ключови компетенции по Програма „Еразъм+“ стартира вчера в Кърджали. То цели развитието на знания, умения и дидактически компетентности необходими за прилагане на разработената по проект „Заедно в подкрепа на многообразието“ иновативна обучителна методология, насочена към млади хора в риск от маргинализация, произхождащи от малки населени места.

Програмата на обучението е разработена за 5 /пет/ дни, като темите застъпени в обучителните модули са  специално разработени да посрещнат нуждите на целевите групи, интегрирани в четири тематични модула.

Участници в  обучението са 15 души, включващи по петима представители на трите държави партньори по проекта - Р България, Р Румъния и Р Турция.

Реализираната дейност е част от проект „Заедно в подкрепа на многообразието“, одобрен за финансиране по Програма „Еразъм+“, Ключова дейност 2 „Стратегически партньорства и обмен на добри практики“, сектор „Младеж“ с договор № 2020-3-BG01-KA205-094760.

 Проектът се реализира в партньорство между Сдружение „Долината на Перперек“ – Република България, Сдружение  „Acces Association Calarasi“ – Република Румъния и Община Одрин – Република Турция

Община Кърджали се включва като асоцииран партньор в изпълнението на проекта.

Още снимки
 Прочитания: 1075 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign