Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Деца от ОДК се включиха в кампанията под мотото „ДА БЪДЕМ АКНИВНИ ГРАЖДАНИ!“ за популяризиране на платформата „Кърджали за теб”

 18 Май 2022

Под  мотото „Да бъдем активни граждани!” Детски младежки парламент към ЦПЛР – ОДК Кърджали се включи в кампанията за популяризиране на платформата „Кърджали за теб“, онлайн инструмент за провеждане на консултации с граждани.

Инициативата се реализира като част от проекта „Вход за граждани - ФГУ за подобряване на обществените консултации в общините“.  Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на ФМ на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на качеството на гражданско участие и повишаване на гражданската култура и обществена активност на местно ниво.

Вчера, представители на Детски младежки парламент посетиха Община Кърджали и се срещнаха с:  инж.Юсеин Ахмед, председател на Общински съвет – Кърджали; г-н Себахатин Риза, секретар на Община Кърджали; инж. Катя Митовска, зам.кмет на Община Кърджали; г-н Тунджай Шюкрю,  зам.кмет на Община Кърджали. Те разказаха за участието си в кампанията и споделиха своята надежда, че платформата „Кърджали за теб“ ще стане работеща и полезна за развитието на община Кърджали.

През месец май младежите се включват в различни инициативи: провеждане на дискусии, подготовка на флаери, интервю пред радио „Хоризонт“, раздаване на информационни материали.

Благодаря на Нели Карабашева и младежите от Детски младежки парламент към ЦПЛР – ОДК Кърджали за партньорството, за ентусиазма и усмивките, за вярата, че заедно ще успеем!

ДА БЪДЕМ АКТИВНИ ГРАЖДАНИ!

Регистрирай се на:   https://zateb.kardjali.bg/users/sign_up

Още снимки
 Прочитания: 511 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign