Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Летен градски лагер за малчуганите

 23 Май 2022

На 6 юни ще стартира ваканционната програма на Общински детски комплекс гр.Кърджали „Летния градски лагер“, в рамките на един месец. Тази ваканционна форма е много атрактивна, провежда се за десета поредна година и привлича многобройни участници.

Поради големия брой желаещи и за да се обхванат повече деца,  летните занимания ще се проведат на 2 смени:

- от 6 юни до 21 юни - за деца  до ІІІ клас, посещаващи целогодишно постоянните групи в ОДК – до 100 деца;

- от 23 юни до 6 юли - за деца за І, клас, І, ІІ и ІІІ клас – свободно записване – до 100 деца.

Записването в Летния градски лагер става с подаване на заявление в ОДК след информирано съгласие на родителите и с изричното условие, че са запознати и декларират, че ще спазват правилата за работа в комплекса.

Първата смяна, от 6 до 21 юни, е изцяло запълнена с възпитаници на ОДК. За втората смяна  родителите могат да подадат заявления в ОДК на 26 и 27 май от 9 до 16 ч.

Екипът на ОДК е подготвил разнообразни летни занимания за малчуганите - утринна гимнастика, аниматорски танци, спортни и забавни игри, рисуване, арт-работилница, лятно кино, в света на книгите и приказките, музика, в света на животните, краезнание и др.

Заниманията са безплатни и се провеждат от понеделник до петък от 9 до 12.30 ч.

ОДК изпълнява всички противоепидемични мерки за осигуряване на безопасна и здравословна среда за провеждане на присъствените занимания.

Още снимки
 Прочитания: 916 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign