Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

50 деца от ЦНСТ за деца без увреждания в Кърджали летуваха в Равда благодарение на кмета д-р инж. Хасан Азис

 28 Юни 2022

От 8-дневен лагер в село Равда се завърнаха 50 деца от Центъра за настаняване от семеен тип  /ЦНСТ/ за деца без увреждания в Кърджали. В лагера взеха участие и петнадесет представители на фолклорна група от град Одрин, Република Турция.

Децата от центъра и неговото ръководство сърдечно благодарят на кмета на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, благодарение на когото е станал възможен летния лагер.

Ето и техните думи на благодарност:Петдесет детски балона полетяха в небето над Равда. Петдесет детски мечти се сбъднаха, да видят отново морето след обявената пандемия. Петдесет детски сърца благодариха на д-р инж. Хасан Азис за инициативата отново, за поредна година, да изпрати децата в неравностойно положение от специализираните социални услуги и техните ръководители на осем дневен летен лагер в с. Равда”.

От ръководството на ЦНСТ за деца без увреждания в Кърджали изтъкват, че благотворителните жестове на кмета д-р инж. Хасан Азис са се превърнали в традиция и припомнят, че на 16 март – Световния ден на социалния работник, той беше отличен с приза“ Най-социален кмет“.

 


 Прочитания: 706 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign