Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ПРОГРАМА НА УВЕСЕЛИТЕЛНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ В ПАРК „ПРОСТОР“ ЗА ДЕНЯ НА ДЕТЕТО 01.06.2023г.

 30 Май 2023

  1. Състезание в приключенски въжен парк- деца от 4 до 14 годишна възраст са поканени да се състезават по трасетата на въжения парк. За целта всички желаещи да се включат в надпреварата е необходимо да попълнят формуляр за участие, който ще им бъде предоставен от инструкторите на парка. Във формуляра задължително изискване е съгласие и подпис на родител. Формуляри, в които няма подписи от родители няма да се зачитат за валидни.

Децата, които постигнат най-добро време ще бъдат наградени, а за всички останали са осигурени почерпка и танци.

Начален час на състезанията-11:00ч.

  1. Приключенско пътуване с детската железница по парк „Простор“-стартира летния сезон и влакчето започва своите курсове из парка. За деня на детето първият курс ще бъде от 11:00 ч. от гара „Простор“. Предварително ще се раздават билети за желаещите да пътуват, като за всеки курс ще се допускат определен брой пътници. Билетите са безплатни. Курсовете на влакчето ще бъдат на всеки кръгъл час.
  2. Рисуване на асфалт- докато чакате реда си за влакчето или да приключи надпреварата на въжения парк може да нарисувате вашата мечта на асфалта пред чешмичката. Всички деца, които искат да рисуват да се обърнат към инструкторите на място, за да им бъдат предоставени тебешири.


 Прочитания: 2125 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign