Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

6 незабравими дни на брега на морето преживяха 43 ученици от община Кърджали, благодарение на кмета доц. д-р Хасан Азис

 04 Септември 2023

43 ученици от община Кърджали и техните ръководители се завърнаха от летен лагер в Международния младежки център в Приморско. Щастливите и пълни с емоции 6 дни на брега на морето станаха възможни благодарение на община Кърджали и лично със съдействието на кмета доц. д-р Хасан Азис.

Освен плажуването, школниците от Кърджали участваха в различни дневни и вечерни форми на игри и забавления като  нощ на талантите, апликации със скаутска програма, стрелба с лък, катерене по отвесна стена, лагерен огън, забавни игри и малко свободно време.

„Най-ценното бе, че нашите ученици имаха възможност да съпригевеят всичко това заедно със свои връстници от цялата страна - магия, която носи със себе си едно усещане за близост, разбирателство, приятелство и свобода. По време на летния лагер кърджалийските децата се учат да общуват по между си и да решават възникналите проблеми  без  помощта на родителите. Това създава увереност в себе си, в техните  способности и сили да взема решения”, сподели ръководителят на кърджалийската група Ани Димитрова.  

Родителите, учениците и ръководителите изказват най-искрена благодарност към доц. д - р Хасан Азис, за неизчерпаемите грижи и отдаденост към децата, благодарение на които те получиха възможност за почивка на море.

 

Още снимки
 Прочитания: 363 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign