Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Футболна академия „Арда 1924” в партньорство с Община Кърджали организираха детски футболен турнир по случай 21 октомври – Ден на Кърджали

 16 Октомври 2023

Нов мащабен турнир за деца от детски градини и училища организираха от Футболна Академия Арда 1924 със съдействието на Община Кърджали. Събитието, което събра около триста деца, се проведе на стадион Горубсо на 14-ти октомври, а в него се включиха възпитаници на седем детски градини и седем училища.

Надпреварата бе с приятелски характер. Децата са от различни учебни заведения и те са част от голямото футболно семейство на Футболна Академия Арда 1924 от началото на учебната година, когато за поредна година стартираха заниманията на школата по места в учебните заведения.

Децата участваха напълно безплатно в турнира и освен с купи и шампионски медали си тръгнаха с много добро настроение и невероятни футболни емоции. Малчуганите правещи първи стъпки във футбола получиха златни медали, които да им останат за спомен на стената вкъщи, която тепърва ще се запълва с футболни отличия. И въпреки, че в тази възраст резултатите и класиранията са само статистика, публикуваме челните три места в различните възрастови групи образували се след много сърцатата игра на всички малки футболисти:

 

???? ДЕТСКИ ГРАДИНИ - II/III ГРУПА

 - ДГ "Щастие" - Кърджали 

 - ДГ "Пролет" - Чакаларово 

 - ДГ "Мир" - Кърджали 

 

???? ДЕТСКИ ГРАДИНИ - IV ГРУПА

- ДГ "Баба Тонка" - Кърджали 

- ДГ "Здравец" - Кърджали 

- ДГ "Пролет" - Чакаларово 

 

???? УЧИЛИЩА - I КЛАС

- СУ "Отец Паисий" - Кърджали 

- ОУ "Иван Вазов" - Чакаларово 

- СУ "П. Р. Славейков" - Кърджали 

 

???? УЧИЛИЩА - II КЛАС

- СУ "Н. Й. Вапцаров" - Бенковски 

- СУ "П. Р. Славейков" - Кърджали 

- ОУ "Иван Вазов" - Чакаларово 

 

???? УЧИЛИЩА - III КЛАС

 - СУ "П. Р. Славейков" - Кърджали 

 - СУ "Кирил и Методий" - Кърджали 

 - СУ" Йордан Йовков" - Кърджали 

 

???? УЧИЛИЩА - IV КЛАС

 - СУ "Йордан Йовков" - Кърджали 

 - ОУ "Иван Вазов" - Чакаларово 

- СУ "Кирил и Методий" - Кърджали

 

Наградите в надпреварата връчиха др. инж. Хасан Азис, старши експерт Первин Ахмед и треньорите на Футболна Академия Арда 1924. 

От ръководството на школата и Община Кърджали пожелаха на всички деца много позитивни емоции и незабравими моменти изпълнени с щастие и хиляди усмивки по време на тренировъчния процес през настоящата учебна година! Специални поздравления малчуганите получиха и от президента на Футболна Академия Арда 1924  Альоша Синабов!

 

Още снимки
 Прочитания: 973 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign