Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ОСНВ – Кърджали представя форум театъра „Наследени сенки" на театър „Цвете”

 03 Ноември 2023

ОСНВ – Кърджали ще представи форум театъра „Наследени сенки”. Творческата сценична изява ще бъде представена на сцената на Общински детски комплекс на 6 ноември /понеделник/ от 14 часа.

Тя се реализира по Проект „Нова нагласа” на театър „Цвете”. Той се осъществява с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта по НПИМД, чл. 10 А от Закона за хазарта и с подкрепата на Междуведомствената комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Кърджали.

„Наследени сенки” е форум театрално представление на тема домашно насилие. Насилието е болест, която поразява всички. Отговорността за вашето щастие е смазващ товар върху раменете на децата ви. Дете, което товарим да живее в дом с насилие се превръща или в жертва или в насилник. Трети вариант няма. Не превръщайте насилието в норма, ако не искате вашите деца да наследят сенките ви!” Това е посланието, което младите актьори отправят от сцената.

В роли се превъплъщават Еслем Шенол, Азизе Стаменова, Стефан Минчев, Есиен Гюрсел, Хакиф Кадир, Лили Янева, Исмаил-Джан Осман, Матей Чаков, Джан Нури Доброволци към ОСНВ – Кърджали

Режисьор на постановката е Виолина Василева – Александрова, водещ експерт от Театър „Цвете“.


 Прочитания: 293 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign