Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Ерол Мюмюн влезе в кметския кабинет и прие властта от доц. д-р Хасан Азис

 08 Ноември 2023

След тържественото заседание на Общинския съвет, кметът Ерол Мюмюн, старият градоначалник доц. д-р Хасан Азис, общински съветници и кметове на населени места се отправиха към сградата на общината, където бяха посрещнати от колектива на администрацията начело със секретаря Себахатин Риза. Той поздрави кмета с „Добре дошъл” и му пожела ползотворна работа съвместно с администрацията за това Кърджали да стане един по-добър град за живеене.

Доц. д-р Хасан Азис въведе Ерол Мюмюн и му подари знамето на Кърджали с пожелание да покорява нови върхове за благото на Кърджали и неговите жители.  „Това е възможно тогава, когато сме заедно, когато има силен екип, какъвто е този на общината, и разбира се вдъхновение за работа”, каза доц. д-р Хасан Азис.

По думите му през следващите години се очертават нови възможности за развитие пред община Кърджали. Една от тях е заложеният в държавния бюджет фонд за подпомагане на местната власт в размер на един милиард лева.

В лицето на общинската администрация има един безупречен екип, който познава в детайли развитието на града и общината, от една страна, а от друга – познава механизмите за кандидатстване и печелене на проекти.  Само за тази година имаме подадени проекти за обща стойност 180 милиона лева. В плана за интегрирано развитие на община Кърджали има дефинирани 75 проекта за близо 700 000 000 лева. Пожелавам успех на кмета Ерол Мюмюн и покоряване на нови върхове”, каза доц. д-р Хасан Азис.

 

Още снимки
 Прочитания: 766 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign