Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Среща с набор 88

 06 Декември 2007

Последният набор задължително служили войници в БА от община Кърджали бяха посрещнати днес с малко тържество.
Срещата с 16-те младежи набор 88 се проведе в сградата на общинска администрация.
От името на Генералния щаб поздрав към момчетата отправи подп . Донев – началник Регионален военен сектор- Кърджали , който им благодари за добрата и честна служба и им пожела успех в живота. Подп. Донев обяви, че младежите могат да се завърнат отново в редиците на армията този път като кадрови войници.
Вие изпълнихте достойно своя дълг към родината. Моментът на уволнението от казармата е много важен в живота на всеки един мъж, с тези думи се обърна към момчетата главният секретар на общината Сезгин Бекир. Той предаде и поздравите до тях от кмета инж.Хасан Азис.
Тържеството е символично, но значението е огромно, защото ръководството на община Кърджали се надява вие да намерите реализацията си в нашия град, тук да създадете семействата си и тук да се раждат вашите деца. Приемете нашата благодарност за това, че в продължение на осем месеца се грижихте за нашето спокойствие и сигурност. Надявам, се че в труден момент за родината ни, вие винаги ще бъдете готови да й служите, каза още в приветствието си г-н Бекир.
В срещата участваха и Георги Георгиев - началник “Военен отдел “ в община Кърджали и Димитър Разкалински – началник сектор “ОМП” в общинска администрация.
За спомен младежите от последният набор задължително служили войници получиха сувенирни картини, рекламен каталог и значка на Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 2098 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign