Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

БИЛЛА стъпи в Кърджали

 06 Декември 2007

Снощи официално бе открит 27-ия магазин от търговска верига БИЛЛА. Лентата прерязаха кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и главният оперативен директор на БИЛЛА България -Диана Тодорова, а небето на областният град бе озарено от светлините на празнични фойерверки.
Откриването на поредния хипермарект в Кърджали за мен като кмет е от особенно важно значение. Магазини от този вид дават не само нов облик на града, но и задават нови стандарти, както на живот, така и на обслужване на клиентите. Построяването на БИЛЛА в нашият град е резултат от усилията на общинското ръководство именно към такава промяна, каза при откриването кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис.
Новооткритият магазин БИЛЛА е разположен в непосредствена близост до магазина на търговска верига “Техномаркет”. Новият хипермаркет има застроена площ 2 300 кв. м. търговска площ, разполага с паркинг от 50 места, а обслужването на клиентите е поверено в ръцете на персонал от 80 души.
През следващата седмица, на 12 декември, в Кърджали официално ще бъде открит и трети голям магазин. Той е част от търговска верига “Технополис”.

Още снимки
 Прочитания: 2810 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign