Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Януари - 2005 г.

Кметът на Кърджали инж.Хасан Азис се срещна с представители на неправителствения сектор.

 13 Януари 2005
Правилата за съфинансиране на проекти от община Кърджали представени от юридически лица с нестопанска цел ,бяха обсъдени на среща днес в общинска администрация.

Кметът участва в обучение за ефективно планиране

 25 Януари 2005
Кметът на общината инж.Хасан Азис участва в квалификационна програма за обучение “Взаимодействие при планирането и осъществяването на регионалните и структурни политики”, която се проведе от 9 до 23 януари в Лисабон и Евора, Португалия и Будапеща, Унгария. Кметът на общината инж.Хасан Азис участва в квалификационна програма за обучение “Взаимодействие при планирането и осъществяването на регионалните и структурни политики”, която се проведе от 9 до 23 януари в Лисабон и Евора, Португалия и Будапеща, Унгария. Програмата се финансира изцяло по проект Програми за обучение на Американската агенция за международна политика.

Среща на кмета за електронна община Кърджали

 27 Януари 2005
На 27 януари т.г. кметът на общината, инж. Хасан Азис, се срещна с г-н Раул Замбрано, от централата на ПРООН в Ню Йорк, който беше тук по повод реализиращия се проект на „Интернет общество - България“ за електронна община Кърджали. На 27 януари т.г. кметът на общината, инж. Хасан Азис, се срещна с г-н Раул Замбрано, от централата на ПРООН в Ню Йорк, който беше тук по повод реализиращия се проект на „Интернет общество - България“ за електронна община Кърджали. Заедно с него в общината гостуваха г-н Красимир Беневски, ръководител проекти към ПРООН България и г-н Вени Марковски, президент на Интернет Общество.2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign