Панорамен изглед на Кърджали


Начало Архив на новините

Архив за месец: Юни - 2005 г.

ПОКАНА

 01 Юни 2005
Ръководството на община Кърджали и ГПЧЕ "Христо Ботев" канят жителите на гр. Кърджали на проявите по случай 2 юни - Деня на Ботев и загиналите за свободата на България.

Общоградски поход организира община Кърджали по повод 5 юни - Световният ден за опазване на околната среда

 02 Юни 2005
Община Кърджали организира общоградски поход по повод 5 юни - Световният де за опазване на околната среда.Маршрутът е от кв. "Възрожденци" до язовир "Кърджали".

С тържествен ритуал бе отбелязан 2 юни - Деня на Ботев и загиналите за свободата на България в Кърджали

 02 Юни 2005
Ръководството на община Кърджали и Гимназията с преподаване на чужди езици "Христо Ботев" организираха днес тържествено отбелязване на 2 юни - Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България.

Дискусия на тема "Как да привлечем и задържим децата в училище" се проведе в Кърджали

 13 Юни 2005
В края на седмицата в конферентната зала на хотел "Арпезос" в Кърджали се проведе среща на тема "Как да привлечем и задържим децата в училище".Дискусията бе последна от поредицата,включени в проект на Националното сдружение на общините по програма на Фондация "Фридрих Емер".

Пет обекта от пътната мрежа в общината финансирани от ПИП

 13 Юни 2005
През тази седмица ще се проведат търговете за изпълнител на 5 обекта от пътната мрежа в община Кърджали. Те са финансирани от Публично инвестиционни проекти.

Официално откриха паметника на Орфей край Кърджали

 13 Юни 2005
Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и дискрит-гуверньора на "Ротари клуб" за България Калчо Хинов прерязаха лентата на паметника на Орфей край Кърджали. Това стана в присъствието на много гости от страната, Гърция и Турция.

На 19 юни се открива 5-тия международен фестивал "Перперикон - 2005"

 15 Юни 2005
5-тият международният фестивал "Перперикон - 2005" се открива на 19 юни. Той се провежда със съдействието и финансовата подкрепа на община Кърджали.

Кметът инж. Хасан Азис получи "Сребърен Перперикон"

 21 Юни 2005
Наградата се присъжда за неговия принос за развитието на международният театрален фестивал и Перперикон.

Мини-парк с чешма в центъра на Кърджали бе открит днес

 23 Юни 2005
Новата придобивка за град Кърджали е изградена със средства от общинска администрация.Тя се намира пред Териториално звено "Документи за самоличност".

Днес в училището в с.Миладиново бе открит нов компютърен кабинет

 23 Юни 2005
Заместник кметът наобщина Кърджали г-ца Красимира Живанова откри на официална церемония днес нов компютърен кабинет в ОУ "Христо Ботев" в село Миладиново. На тържеството присъства и кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис.

Тренировъчно учение за действие при технологична авария проведе днес Постоянните общинска и обектова комисии

 28 Юни 2005
Днес от 9 до 11,30 ч. се проведе тренировъчно учение на тема "Дейност на Постоянните общинска и обектова комисии при технологична авария в цех "Миннопробивен инструмент" и "Леарен" в фирма "Монег ЮГ" в Кърджали.

Стартира състезанието по информационни и мрежови технологии в СИСКО Академията в читалище Обединение в партньорство с община Кърджали

 28 Юни 2005
В 14 часа стартира състезанието по информационни и мрежови технологии в СИСКО Академия в читалище Обединение в Кърджали. Организатори са Регионалната СИСКО Академия в партньорство с община Кърджали.

Подготвят "Туристически пътеводител за Кърджали"

 29 Юни 2005
По идея на Консултативният съвет по туризъм към община Кърджали започва подготовката за издаване на "Туристически пътеводител за Кърджали".Автор на изданието ще бъде известният историк, директор на Националният исторически музей професор Божидар Димитров.

Започнаха ремонтите на общинските училища в Кърджали

 30 Юни 2005
313 хиляди лева е заделила община Кърджали за извършване на основни и текущи ремонти в училища и детски градини в общината.Част от ремонтите вече започнаха ,каза заместник-кметът инж.Митко Синабов.

Покани от посолствата на САЩ и Унгария получи инж. Хасан Азис - кмет на община Кърджали

 30 Юни 2005
Посланниците на САЩ и на Унгария у нас изпратиха покани за приеми организирани от тях до кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис.2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign