Панорамен изглед на КърджалиГотов е техническият проект за укрепване на авариралото стълбище в СУ „Отец Паисий”, до дни избират строителя

 15 Януари 2020
Към днешна дата вече е готов техническия проект за укрепването на авариралото стълбище в СУ „Отец Паисий”, а това означава, че до края на тази седмица трябва да бъде подписан договор със строителя за самото укрепване. Това заяви днес пред журналисти кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.

С много песни, танци и стихове, изпълнени от ученици, днес бе открито обновеното ОУ „П.К. Яворов”

 15 Януари 2020
С много песни, танци и стихове, изпълнени от малки и по-големи ученици, днес бе открито обновеното ОУ „П.К. Яворов” в Кърджали. Официални гости на тържеството бяха кметът инж.Хасан Азис и неговите заместници инж. Катя Митовска, която е и ръководител на проекта, и Веселина Тихомирова, началникът на РУО Гроздан Колев, председателят на Общинския съвет Юсеин Ахмед, общински съветници, представители на строителите, изпълнили обекта, в който е вложена инвестиция в размер на 1,5 милиона лева.

Откриха обновената учебна сграда на Езикова гимназия „Христо Ботев и ОУ "Св. Св.Кирил и Методий"

 15 Януари 2020
Инж. Хасан Азис: Успяхме в рамките на интегрирания проект за възстановяване и градско развитие от 21 милиона лева, по решение на ръководството на общината и на жителите на общината, 14 милиона лева да бъдат насочени към образователната инфраструктура. В момента от тези средства и тази инвестиция се възползват 4723 деца

Съобщение

 14 Януари 2020
Община Кърджали уведомява всички заинтересовани страни,  че  заключителна пресконференция по проект „Обновяване и реконструкция на образователни обекти в град Кърджали” ще се състои на 16.01.2020 г. (четвъртък) от 13:30 ч. в Кабинета по история, а не в Актовата зала  на „СУ П.Р.Славейков“.Кабинета по история се намира на  втория етаж на училището.

ПОКАНА

 13 Януари 2020
Уважаеми госпожи и господа,    Община Кърджали има удоволствието да Ви покани да участвате в заключителна пресконференция по проект „Обновяване и реконструкция на образователни обекти в град Кърджали”

ПОКАНА

 13 Януари 2020
Уважаеми госпожи и господа,    Община Кърджали има удоволствието да Ви покани да присъствате на официална церемония по откриването на обект  „Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за сграда на СOУ „П.Р.Славейков“ в гр. Кърджали" по проект „Обновяване и реконструкция на образователни обекти в град Кърджали”

ПОКАНА

 13 Януари 2020
Уважаеми госпожи и господа,    Община Кърджали има удоволствието да Ви покани да присъствате на официална церемония по откриването на обект - "Основен ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за сграда на ОУ „П.К. Яворов“ в гр. Кърджали" по проект „Обновяване и реконструкция на образователни обекти в град Кърджали”


Покана -  09 Януари 2020

П О К А Н А -  08 Януари 2020


Всички новини

2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign ДГ Детелина - Детска градина в гр. Кърджали ТОИЛ ЕООД - Шлайфан бетон, Епоксидни покрития Агенция Кърджали 7 - Агенция за недвижими имоти