Панорамен изглед на КърджалиКърджалийци се поклониха пред паметта на Апостола на свободата Васил Левски

 19 Февруари 2019
След общоградското поклонение, кметът инж. Хасан Азис и главният редактор на в. „Нов живот” Иван Бунков връчиха наградите на отличените в конкурса за есе на тема "Народе????", организиран от Община Кърджали, Общинския комитет "Васил Левски", Регионална библиотека "Никола Й.Вапцаров" и вестник "Нов живот". В него се включиха 38 участника от цялата страна, на възраст над 11 години.

Справка за постъпили предложения, становища и възражения

 19 Февруари 2019
В законоустановения срок по чл. 26, ал. 4 от Закона за нормативните актове не са постъпили предложения и становища, относно предложения проект на обявения адрес: гр. Кърджали, бул. „България” № 41 или на електронния адрес на общината obshtinakardzhali@kardjali.bg.

На 20 февруари ще бъдат наградени участниците в областния конкурс „Бъдещето през моите очи”

 18 Февруари 2019
Само след два дни, на 20 февруари от 15 часа, в Общински детски комплекс в Кърджали ще бъде открита изложбата „Бъдещето през моите очи”, по време на която ще бъдат отличени и наградени рисунките от едноименния областен конкурс за детска рисунка. Той се организира за четвърта поредна година от ОДК – Кърджали и фирма GLOBAL NET.

Обучаваха младежи от ОСНВ в Хасково и Кърджали по тама „Лидерство, доброволчество и екипна ефективност“

 18 Февруари 2019
На 15 и 16 февруари в град Хасково се проведе интерактивен семинар – тренинг за формиране на умения на младежи – доброволци към Общинските съвети по наркотични вещества на градовете Хасково и Кърджали.Темата по която работиха младите хора бе „Лидерство, доброволчество и екипна ефективност“, а техен обучител бе председателя на Общински съвет по наркотични вещества – Кърджали, д-р Сезгин Бекир.

Общоградско поклонение по повод 146-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата

 18 Февруари 2019
По повод 146-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата пред паметника на Васил Левски в центъра на Кърджали ще се състои общоградско поклонение. Ритуалът ще започне в 11,30 часа на 19 февруари

Заместник кмет подаде оставка

 15 Февруари 2019
Заместникът кметът на община Кърджали Мюмюн Али, чийто ресор беше „Общинска собственост и икономическо развитие “ подаде днес молба за напускане на работа. В молбата  си за освобождаване от длъжност той посочва  „ лични причини“.

Барелеф на големия художник Джемал Емурлов бе открит пред Арт-галерия „Кръг”

 15 Февруари 2019
Днес пред входа на арт-галерия Кръг на бул. Тракия официално бе открит барелефа на известния кърджалийски художник Джемал Емурлов – Джими, който напусна този свят преди 5 години. В церемонията участваха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, областният управител Никола Чанев, председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа, заместник-кметът на общината Веселина Тихомирова, семейството на художника, много художници колеги на Джими, семейството му, негови приятели. Автор на барелефа е скулпторът Емил Пенчев.
О Б Я В Л Е Н И Е -  13 Февруари 2019П Р О Г Р А М А -  04 Февруари 2019


Всички новини Към стария сайт

2018-2019 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Хотел Главатарски хан Детска градина Вяра надежда и любов Кърджали Детска градина Райна Княгиня Кърджали