Панорамен изглед на КърджалиДоброволци от ЕГ „Христо Ботев” помагаха на деца и младежи с увреждания

 09 Юни 2022
В продължение на близо два месеца ученици от 10-ти Г клас на ЕГ „Христо Ботев” в Кърджали с класен ръководител Павлина Чавдарова участваха в проект “Доброволците - скритите герои на обществото”. Той е част от иновативната седмица в училището, чиято тема тази година е “Аз живея тук и променям”.

П О К А Н А № 6

 09 Юни 2022
На основание чл. 23, ал. 4 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, С В И К В А М На17.06.2022 год. /петък/ от 10.00 часа в голямата зала на „Бизнес инкубатора” заседание при следния Проект Д Н Е В Е Н Р Е Д: ...

Откриване на VIII Областен конкурс за детска рисунка „Родопски багри” в памет на Джемал Емурлов – Джими

 08 Юни 2022
На 9 юни от 15.00 ч. в Общински детски комплекс Кърджали ще се състои официалната церемония за откриване на изложбата и връчване на наградите на победителите в VIII-я Областен конкурс за детска рисунка „Родопски багри”, посветен на кърджалийския художник и почетен гражданин на града Джемал Емурлов – Джими.

Откриха ваканционната програма на Общински детски комплекс „Летния градски лагер“. Здравей, лято!

 08 Юни 2022
На 6 юни с музика, танци и много детски усмивки за десета поредна година се откри ваканционната програма на Общински детски комплекс „Летния градски лагер“.

40 ученици от Кърджали се завърнаха от двудневна екскурзия в Одрин

 06 Юни 2022
От двудневна екскурзия до гр. Одрин се завърнаха 40 ученици от училища в община Кърджали, водени от трима техни ръководители. Тя е организирана от община Кърджали по идея на кмета д-р инж. Хасан Азис. Екскурзията е част от богатата ваканционна програма за кърджалийските деца, подготвена от ръководството на общината и със съгласието на техните родители.

Д-р инж. Хасан Азис удостои ЕГ „Христо Ботев” с почетния знак „Герб на община Кърджали – златен” по повод 100-годишния юбилей на училището

 02 Юни 2022
С голям концерт-спектакъл Езиковата гимназия „Христо Ботев” в Кърджали отбеляза своя 100-годишен юбилей. Гости на тържеството бяха посланикът на САЩ в България Херо Мустафа, кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис, председателят на Общинския съвет Юсеин Ахмед, Наталия Михалевска – представител на МОН, заместник-областният управител Юлия Чортленева, бивши директори и учители от най-старата гимназия в региона, директори на други учебни заведения в Кърджали, бивши възпитаници на учебното заведение.

По повод Денят на Ботев ръководствата на общината и Общинския съвет поднесоха венци и цветя пред Паметника на Освободителите

 02 Юни 2022
Тази година се навършват 146 г. от гибелта на поета-революционер Христо Ботев. Малко преди да завият сирените в 12 часа по повод 2 юни – Ден на великия революционер и на загиналите за свободата на България ръководството на община Кърджали и на Общинския съвет поднесоха венци и цветя пред Паметника на освободителите в Градската градина.
П О К А Н А № 5 -  23 Май 2022
Всички новини

2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign