Панорамен изглед на КърджалиОбщинска администрация се включва в кампанията "Да изчистим България заедно"

 14 Септември 2018
Общинска администрация- Кърджали ще помогне на най-голямото училище в града - СУ“П.Р.Славейков“ в кв.“Възрожденци“, да подготви ремонтирания корпус на училището за първия учебен ден като се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“ в събота от 09.15ч.

Петте училища, в които текат ремонти по ОП „Региони в растеж”, отварят врати на 17 септември

 14 Септември 2018
Готовността петте училища да приемат ученици на 17 септември, въпреки продължаващите ремонти, провери днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис, заедно с журналисти. В рамките на обиколката той запретна ръкави в помощ да бъде довършено боядисването на оградата на ЕГ „Христо Ботев”.

Пасарелката ще бъде ремонтирана

 14 Септември 2018
Пасарелката ще бъде ремонтирана. Това обяви днес по време на брифинг на терен кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис. Той инспектира съоръжението, което се руши от години, заедно със зам. кмета инж. Катя Митовска.

Първи успехи за кърджалийските триатлонисти

 14 Септември 2018
6-то и 8-мо място завоюваха малките кърджалийски триатлонисти на Държавното първенство, което се проведе преди броени дни в Спортно оздравителен комплекс /СОК/ Камчия. Спортен клуб по триатлон „Юнак” Кърджали се представи с трима състезатели при момчетата и това бе първото им клубно участие на състезание от подобен ранг.П О К А Н А № 9 -  11 Септември 2018


ОБРЪЩЕНИЕ -  10 Септември 2018

Всички новини Към стария сайт

2018 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Хотел Главатарски хан Детска градина Вяра надежда и любов Кърджали Детска градина Райна Княгиня Кърджали