Панорамен изглед на КърджалиПОКАНА №12

 16 Септември 2020
На основание чл. 23, ал. 4 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и във връзка с чл. 28а, ал. 1 от Закон за местното самоуправление и местната администрация, председателят на Общински съвет Кърджали свиква заседание на Съвета от разстояние чрез виртуално участие /онлайн/ на 24.09.2020 год. /четвъртък/ от 10.00 часа при следния проекто-дневен ред:

Три награди за ОДК от Националния ученически конкурс „Куба – далечна и близка"

 16 Септември 2020
Проявата е под патронажа на Посолството на Република Куба в България и е включена в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците на Министерство на образованието и науката.

297 са назначените към края на август 2020г. лични асистенти в община Кърджали по реда на Закона за личната помощ

 16 Септември 2020
Продължава работата на общинските служители, свързана с назначаването на асистенти за предоставяне на механизма "Лична помощ" по реда нае Закона за личната помощ и наредбата за включване в механизма. Дейностите стартираха през септември миналата година, а към края на месец август 2020г. назначените лични асистенти в община Кърджали са 297.

Кметът д-р инж. Хасан Азис към учениците в ЕГ: Знанието е най-голямата сила, вие сте нашата вяра и надежда за България!

 15 Септември 2020
С посрещане на знамето на училището и издигане на националния трибагреник под звуците на химна на България днес в Езиковата гимназия бе открита тържествено новата учебна 2020/2021 година. В ритуала участваха традиционно гвардейският отряд към учебното заведение, както и фанфарния оркестър. Гост на тържеството бе кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис. Тук бяха и представители на РУО и Областната администрация.

Компютърна техника и непрекъснат интернет ще бъдат осигурени по проект за 26 учащи-потребители на социални услуги от резидентен тип

 14 Септември 2020
Община Кърджали подписа договор с Фонд „Социална закрила” , за изпълнение на проект по Целева програма за подпомагане образователния процес на децата и младежите, настанени в социални услуги, делегирани от държавата дейност, от резидентен тип и домове за деца, лишени от родителска грижа от  I  до  XII клас по реда на чл. 27, ал. 1, т. 2 от Закона за социално подпомагане.

За 16-ти път „На училище – с усмивка“

 14 Септември 2020
Близо 700 първокласници  от община Кърджали ще получат в първия учебен ден – 15 септември,  книжка с български народни  приказки, с лично послание на кмета  д-р инж. Хасан Азис и ученически пособия.Това е част от инициативата «На училище с усмивка», насочена към най-малките жители, която община Кърджали реализира от 15.09.2004 г. насам.

Училището за свободно време в Кърджали отваря врати

 11 Септември 2020
На 1 октомври стартират заниманията по интереси през новата учебна година в Общински детски комплекс гр.Кърджали. ОДК подготвя своята дейност в редовна, присъствена форма на обучение, следвайки всички инструкции на Министерство на образованието и науката и Министерство на здравеопазването.
ЗАПОВЕД -  19 Август 2020

Прессъобщение -  29 Юли 2020
Всички новини

2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign