Панорамен изглед на КърджалиБългарски марш за Балканската война, дело на французи, ще звучи в концерт за Деня на Кърджали

 19 Октомври 2021
На 20 октомври от 18,30 часа, на сцената на Дома на културата в Кърджали ще бъде представен празничният концерт на Общинският център за култура и младежки дейности.

Празникът на града събира писатели от страната и чужбина в читалище „Юмер Лютфи”

 19 Октомври 2021
На 20 октомври от 17,00 часа в конферентната зала на читалище „Юмер Лютви“ ще бъде открита писателска среща с участието на автори от страната и чужбина. Поради пандемичната обстановка , участието на творците от Турция, Гърция и Македония ще се осъществи онлайн, а местните творци ще се представят на място при ограничен брой присъстващи.

Художници от Кърджали, Турция и Англия представят творби в изложба за Деня на Кърджали

 19 Октомври 2021
На 20 октомври от 17.30 часа, в Керимовата къща ще бъде открита традиционната изложба на Дружеството на художниците в Кърджали, посветена на празника на града – 21 октомври.

Кметът на Кърджали се срещна с посланика на Турция

 18 Октомври 2021
Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис се срещна днес с посланика на РТурция  в България  Н.Пр.Айлин Секизкьок, която беше на посещение в  „Теклас България“.

В рамките на Дните на Кърджали представят новата книга на писателя Иво Георгиев „Мистичните Родопи”

 18 Октомври 2021
На 19 октомври във фоайето та ТМЦ – Кърджали от 18.00 часа ще бъде представена новата книга на кърджалийския писател Иво Георгиев, наречена „Мистичните Родопи – родописи от душата на планината”. Културната проява е в рамките на програмата за честване 21 октомври – Ден на Кърджали, а самото произведение ще бъде представено от друг кърджалийски писател – Иван Бунков, главен редактор на в. „Нов живот”.

За 21 октомври две фотоизложби представят Кърджали в миналото и днес

 18 Октомври 2021
За секунди да се пренесеш в миналото на Кърджали. Да видиш как са изглеждали емблематичните сгради на града през фотообектива на фотографите от миналия век, а след това да видиш същите места но през погледа на днешните техни следовници. Тази възможност ни предоставят организираните от община Кърджали две фотоизложби обединени в едно - „Кърджали в миналото“ и „Кърджали –моят град“.

Кърджали посреща своя празник – 21 октомври, с „Музикални ритми под небето”

 18 Октомври 2021
С „Музикални ритми под небето“, посреща Кърджали своя празничен 21 октомври. За първи път тази година от свои изпълнения ще представят на различни места в града музиканти и певци от Кърджали. От 16,30 до 17,30 часа от днес до 22 октомври кърджалийци и гостите на града ще могат да се насладят на изпълненията им, които ще бъдат ситуирани в Градската градина, Парк „Арпезос-север” и ред паметника на В.Левски .


П Р О Г Р А М А -  13 Октомври 2021

П О К А Н А № 8 -  07 Октомври 2021

ОБЯВЛЕНИЕ -  27 Септември 2021


Всички новини

2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.