Панорамен изглед на КърджалиПредставят инвестиционното намерение за нова болница и медицински университет в Кърджали

 25 Май 2023
На 25 май 2023 г., от 17.00 ч. в Бизнесинкубатора ще бъде представеноинвестиционното намерение на „Търговска Лига – Глобален Аптечен Център“АД за изграждане на високотехнологичен, уникален за страната здравно-образователен център на територията на град Кърджали /болница „Сърце и мозък“ и Медицински университет/.Представител на инвеститора ще запознае присъстващите на срещата с проекта, за чието реализиране иска терен от общината.

Над 80 образователни и културни дейци награди кметът доц. д-р Хасан Азис за 24 май 2023 г.

 24 Май 2023
Над 80 учители, педагогически специалисти, дейци на културата, артисти и журналисти бяха наградени на тържество по случай 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Плакетите и грамотите, гарнирани с по една роза, връчи кметът на Кърджали доц. д-р Хасан Азис. Асистираха му заместник-кметовете инж. Катя Митовска, Тунджай Шюкрю и секретарят на общината Себахатин Риза. Това се случи на празнична среща-коктейл в ресторант „Ла виста”.

За поредна година Фондация „Хюсние Кяшиф”награди шестима ученици

 24 Май 2023
За поредна година Фондация „Хюсние Кяшиф“ награди шестима ученици от учебни заведения в Кърджали. Това стана по време на градското тържество по повод 24 май – деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

За Деня на книжовността Ротари клуб Кърджали награди 11 абитуриенти

 24 Май 2023
И тази година за 24 май Ротари клуб –Кърджали отличи изявени абитуриенти. Грамоти и парични награди получиха 11 зрелостници. Наградите им връчи пред Паметника на освободителите президентът на Ротари клуб - Кърджали Невин Караджа.

Четирима абитуриенти получиха Стипендия „Кърджали” за 24 май

 24 Май 2023
Четирима са отличените абитуриенти, които през тази година получиха специалната стипендия „Кърджали”, завършили 12-ти клас, предсрочно приети във Висши учебни заведения, поради класиране на призови места в международни и национални конкурси, състезания, олимпиади в областта на науката, изкуството и технологиите; разработили и публикували в международни и български издания оригинални проекти в областта на различни учебни дисциплини.

47 ученици награди кметът на Кърджали доц. д-р Хасан Азис за достойно представяне на общината конкурси, състезания, олимпиади и фестивали

 24 Май 2023
За 12-та поредна година Ръководството на Община Кърджали награди изявени ученици от Община Кърджали по случай 24 май – Ден на Кирил и Методий, българската просвета и култура и славянската книжовност. Отличени бяха 47 ученици в 4 възрастови групи – 1-4, 5-7, 8-10 и 11-12 клас, от училищата и образователните институции в община Кърджали. Наградите връчи лично кмета на Кърджали доц. д-р Хасан Азис по време на тържеството в Градската градина пред Паметника на освободителите.

Кърджали празнува 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, българската просвета и култура и славянската книжовност

 24 Май 2023
С тържествено шествие от Дома на културата до Паметника на освободителите в Градската градина на представителните блокове на учебните заведения и читалищата в Кърджали започна днешния празничен за кърджалийци и гостите на града ден – 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, българската просвета и култура и славянската книжовност. То бе предвождано от първия ученически гвардейски отряд към ЕГ „Христо Ботев” и мажоретния състав на СУ „Отец Паисий”.

П О К А Н А № 5 -  19 Май 2023

ПРОГРАМА -  16 Май 2023Всички новини

2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign