Панорамен изглед на КърджалиТърсим терен за ново гробище

 15 Август 2019
„Обсъждане на идеи за локализиране на нов гробищен парк на град Кърджали“ беше темата на общественото обсъждане, което се проведе тази вечер в голямата зала на Бизнесинкубатора.

Кметът на Кърджали участва в проявите посветени на християнския празник Голяма Богородица

 15 Август 2019
Започна концерт-съборът по случай християнския празник Успение Богородично /Голяма Богородица/, с участието на родопската певица Валя Балканска и гайдаря Петър Янев, чийто организатор са Община Кърджали и Пенсионерския клуб „Капитан Петко Войвода”. Лично кмета инж. Хасан Азис дойде да поздрави кърджалийци, а гласът на Вяла Балканска се разнесе над Кърджали.

40 деца отиват на скаутски лагер в Истанбул

 15 Август 2019
40 ученици от 5 до 8 клас от община Кърджали ще заминат на 19 август т.г. на Международен скаутски лагер в Истанбул, Турция със съдействието на кмета инж. Хасан Азис.

Кмет и полицейски директор ще си сътрудничат за сигурността на гражданите

 12 Август 2019
Осигуряване на видеонаблюдение, опазване на общинското имущество и сигурността, бяха теми на разговор на първа работна среща между кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис и новия директор  на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Атанас Илков, която се проведе миналата седмица.

Млади таланти творят в „Работилница за думи” в Дъждовница

 12 Август 2019
Обявеният от Арт движение Кръг през март т.г. литературен конкурс на тема „Случаен пътник съм – светът е мой и аз съм негов/а” завърши с нестандартна акция за млади таланти от региона и семейства с талантливи деца от Кърджали в Арт къщата в Дъждовница.

Светофара на бул. „Беломорски“, пред Съдебната палата отново работи

 07 Август 2019
Светофара на бул. „Беломорски“, пред Съдебната палата отново работи. Повредата на уредбата, която  все още в гаранция, бе  отстранена  от фирмата производител в рамките на деня, съобщиха от фирмата по поддръжката на светофарите в града.

Авария изкара извън строя светофарите до Съдебната палата

 07 Август 2019
Авария изкара извън строя светлинната сигнализация на едно от най-натоварените кръстовища в Кърджали - на бул. „Беломорски“, пред Съдебната палата. Светофарната уредба е все още в гаранция и отстраняването на повредата  ще бъде извършена от фирмата производител.П О К А Н А № 8 -  01 Август 2019


Съобщение -  18 Юли 2019


ПОКАНА -  17 Юли 2019Всички новини

2018-2019 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Екскурзовод в Прага Хотел Главатарски хан Детска градина Вяра надежда и любов Кърджали Детска градина Райна Княгиня Кърджали