Панорамен изглед на КърджалиВръчиха приз „Талант на ОДК“

 01 Юли 2021
На 30 юни концертната зала на Общински детски комплекс гр.Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията по връчване приз „Талант на ОДК“. Този празник на детския талант се провежда за първа година, но многобройните отличия на участниците в клубовете и школите на ОДК са доказателство, че приза „Талант на ОДК“ ще се връчва ежегодно.

ОБЯВЛЕНИЕ

 29 Юни 2021
На основание чл.127, ал.1 от Закона за устройство на територията Община Кърджали съобщава, че общественото обсъждане за проект ”Изменение на Общ устройствен план в частта за УПИ Х в кв.107 по плана на кв. ”Студен кладенец”, град Кърджали ” насрочено за 30.06.2021г. се отлага.

60 деца от 4 детски градини в община Кърджали посетиха Археолого-етнографски музей в Златоград

 29 Юни 2021
На 25 юни 2021г. шестдесет деца и техните ръководители от клубовете „Моят роден край”, функциониращи в четири детски градини на територията на община Кърджали, пътуваха до Етнографски-ареален комплекс „Златоград“, където посетиха Археолого-етнографски музей и различните работилници в комплекса. Децата са от детските градини „Мики Маус” в село Стремци, „Славейче” в село Широко поле, „Кокиче” в село Мост и „Мечо Пух” в село Чифлик. Малчуганите обогатиха знанията си за културното наследство, насладиха се на възрожденската архитектура, старите занаяти и произведения от възрожденския бит.

Заключителен за сезона концерт на ОЦКМД „С талант и любов към изкуството“

 28 Юни 2021
Със заключителния концерт за сезон 2020/2021 година отбелязваме края на творчески сезон , през който над 250 деца и възрастни, твориха с много любов и душа, усъвършенстваха своя талант и способности, каза директорът на ОЦКМД Мариана Ликова.

ОТГОВОР - ПОЯСНЕНИЕ

 24 Юни 2021
по повод постъпили възражения срещу проект за изменението на ОУП на УПИ XVII-253, кв.46 по плана на кв.“Байкал“, гр. Кърджали

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В АНКЕТНО ПРОУЧВАНЕ

 21 Юни 2021
ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В АНКЕТНО ПРОУЧВАНЕ Уважаеми съграждани, Във връзка с изготвянето на План за интегрирано развитие на Община Кърджали за периода 2021-2027 г. (ПИРО-Кърджали), Община Кърджали провежда анкетно проучване за нагласите, очакванията и намеренията на заинтересованите страни, свързани с развитието на общината в следващите седем години.

Пъстри детски рисунки украсиха ОДК в памет на Джемал Емурлов - Джими

 18 Юни 2021
Днес, 18 юни от 15.00 ч. в галерията на Общински детски комплекс се състоя официалната церемония за откриване на изложбата и награждаване на отличените ученици в Седмия областен конкурс за детска рисунка „Родопски багри” в памет на големия български художник и почетен гражданин на Кърджали Джемал Емурлов – Джими. Организатори на проявата са Община Кърджали, РУО, Общинският детски комплекс и СУ „Владимир Димитров – Майстора”.


СЪОБЩЕНИЕ -  17 Юни 2021


СЪОБЩЕНИЕ -  01 Юни 2021

Всички новини

2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign